Hus 61 1a

Tyylikkäät elementtitalot henkilökohtaiseen makuun

"Saimme kyllä kauneimman talon, mitä kuvitella saattaa. Olemme niin uskomattoman tyytyväisiä, että valitsimme teidät rakentamaan."

"Kaikki talotoimittajat eivät halua valmistaa taloa, jonka asiakas on luonnostellut ja jollaisesta hän on haaveillut"

"Talo täytti kyllä kaikki odotukset"

Korkealaatuiset persoonalliset talot

Persoonalliset, upeasti suunnitellut puutalot – ne saat meiltä. Räätälöimme talosi täysin omien toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta; siksi meillä ei ole vakiomalleja. Jokainen talo on omansa ja ainutkertainen.

Asiakkaan kuunteleminen on meille aina tärkeää. Asiakkaalla on ideoita ja erikoisia ratkaisuja. Me otamme ne huomioon niin pitkälle kuin ne ovat teknisesti mahdollisia suunnittelussa ja valmistuksessa.

Voit antaa talolle oman leimasi ja esim. valita oman sisustuksesi.Tuloksena on talo, jollaista kellään muulla ei ole.

Jos haluat tehdä jonkin rakennusvaiheen itse, se on mahdollista, tai sitten me voimme tehdä talon täysin muuttovalmiiksi.

Asiakkaan ja talotoimittajan suhde on henkilö-
kohtainen ja hoituu ilman tarpeettomia välikäsiä.

Oma tiimimme hoitaa valmistuksen, asennuksen ja viimeistelyn, mikä takaa korkean laadun. Talosi rakennetaan vastuullisesti ja saa sen ansiosta pitkän elinkaaren ja säilyttää arvonsa. 

Nyqvist Elementtitalot toimii Vöyrillä Pohjanmaan maaseudulla. 

Turvallista ja helppoa

Suunnittelu
Meillä voit osallistua suunnitteluun.Voit tulla meille ajatuksinesi ja mietteinesi, koskivatpa ne perustuksia tai sisustuksen yksityiskohtia ja kaikkea siltä väliltä. Olet ehkä nähnyt talon, joka on lähestulkoon hyvä – me teemme siitä täydellisen. Meillä on tietoa ja taitoa, sinulla on ideoita ja toiveita, teemme suunnitelmat yhdessä. Tulos ei voi olla muuta kuin hyvä!

Sopimus
Kun talosuunnitelmasi on valmis ja toimituslaajuus sovittu, laadimme sopimuksen, joka sisältää kaikki yksityiskohdat, toimitusajan, maksuehdot jne. Meillä teet turvalliset kaupat, meidän sanamme taatusti pitää.

Valmistus
Elementit valmistetaan tehtaallamme. Valmistuksen aikana voit tulla käymään ja katsomaan, kuinka talosi rakentuu.

Muuttovalmis
Kokonaisratkaisu, joka sisältää kaikki materiaalit ja asennukset. Teet vain yhden sopimuksen, me hoidamme loput. Turvallista ja helppoa sinulle.